top of page

NULL AVFALL / NATURLIG komposterbare kaffe kapsler!
Du har akkurat stått opp, litt sliten. Din første refleks for å starte dagen: Sett en kapsel i maskinen for å nyte en god kaffe. En enkel liten gest, som kan virke triviell, og som har blitt en vane for mange av oss. De gjør livet enklere, men de er også en stor kilde til forurensning.


Hvert minutt blir 39 000 aluminium- eller plastkapsler kastet rundt om i verden. Det er 20 milliarder per år eller 14 ganger jordens overflate!

Når vi bruker kaffekapsler i automatiske maskiner hver dag, deltar vi i en forferdelig katastrofe for planeten vår.

Men i dag finnes det alternativer til tradisjonelle aluminiumskapsler. En økologisk løsning for planeten vår og uten smaksendring.


Green Coffee har nektet å delta i denne økologiske katastrofen og har valgt fair trade-kapsler (Nespresso-kompatible) som er 100 % NATURLIG komposterbare! 100 % biokilder Prosessen til våre grønne kaffekapsler oppnås takket være transformasjonen av korn, i motsetning til den tradisjonelle forurensende petroleumsbaserte plasten. Produksjonen er laget av hvete og maisstivelse og genererer ikke avfall. Kapslene våre etterlater ingen karbonavtrykk og krever ingen fabrikkbesøk for å gå i oppløsning, naturen tar tilbake sine rettigheter og tar seg av resten.


Komposterbar emballasje - Den "grønne" holdningen! For å redusere påvirkningen på miljøet vårt, går vi enda lenger! Det er umulig for oss å pakke våre økologiske kvalitetsprodukter i beskyttende poser med aluminium eller andre ikke-biologisk nedbrytbare materialer. Dette er grunnen til at vi har valgt 100% komposterbar emballasje for alle våre produktlinjer!


Stikkordet hos Green Coffee NATURLIG komposterbare kapsler!

106 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page