top of page

SLUTT Å DRIKKE KAFFEN DIN FRA ALUMINIUM OG PLASTKAPSLER

Kaffekapsler av aluminium og plast har skadelige effekter på miljøet vårt.

Kaffe er en av de mest konsumerte drikkene over hele verde. Noen av det første vi gjør om morgenen er å legge en kaffekapsel i favorittmaskinen vår, for å nyte den fantastiske drikkenStore mengder kapsler kastes på søppelfyllinger. Imidlertid har kaffekapslene mange negative effekter på planeten vår. Nesten en milliard kapsler konsummeres av franskmennene, men dette representerer 40 000 tonn avfall som produseres per år på verdensbasis. I 2020 ble mer en 56 milliarder aluminiumskaffekapsler kastet på søppelfyllinger. Disse tallene er alarmerende og skremmende når du tenker på skaden aluminium og plast gjør på planeten.


Selv om noen kaffeleverandører anstrenger seg for ikke å produsere aluminium- og plastkapsler, er det fortsatt for mange, 95% er fortsatt plast og aluminium.

Denne typen kapsler tar for lang tid å bryte ned.


Vi i Green Coffee Norge tilbyr . Et nytt miljøvennlig alternativ: biologiske nedbrytbare og komposterbare kapsler! Våre biologisk nedbrytbare kapsler bruker kun 5 uker i bakken før de forsvinner.


Hvis du drikker en kaffe om dagen, vil bare bytte fra konvensjonelle til biologisk nedbrytbare kapsler spare pllaneten 365 ekle kapsler per år.

Ikke nøl, velg enkle, praktiske, lett transportable og miljøansvarlige kaffekapsler!


En velsmakende og miljøvennlig kaffe:

Glem klisjeen: Kaffe smaker ikke det samme uten aluminium. Den nye generasjonen kapsler er lufttette og lar deg beholde den unike aromaen til kaffen. De biologisk nedbrytbare kapslene gir samme smaks- og kvalitetsopplevelse, takket være forseglingen av lokket, samtidi som de reduserer karbonavtrykket ditt.


Velg 100% biologisk nedbrtbare,100% komposterbare og aluminium- og plastfrie kapsler,


Velg Green Coffee Norge sine biologisk nedbrytbare Nespresso - kompatible kaffekapsler.

8 varianter kaffe, fra 4 ulike kaffeland: Brasil, Colombia, Guatemala og Etiopia,


Takk for at DU ønsker å ta del i det grønne skifte også når det gjelder kaffe.


348 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page